5 Sfaturi de urmat in fata camerelor de filmat

Singurul lucru care poate provoca emotii in cariera de videochat este momentul in care pornesti webcam-ul. Nu toata lumea este relaxata in fata unei camera de filmat, insa in camera de studio esti singura si libera sa te exprimi cum doresti. Iata cateva sfaturi pentru a scapa de emotii:

Naturaletea este punctul tau forte

Nu trebuie sa arati precum un model de la Victoria’s Secret pentru a fi model de videochat. Trasaturile mostenite genetic si fiecare particularitate a aspectului tau fizic reprezinta tot ceea ce este frumos si extraordinar la tine. Ca model de vidoechat vei invata cum sa te ingrijesti corect de aspectul tau si vei ajunge sa te apreciezi mai mult.

Lumina este foarte importanta

Daca prezenta unui webcam iti provoaca emotii este posibil ca si luminile sa aiba acelasi efect asupra ta. Cu toate acestea, cu cat este mai luminata camera de studio, cu atat vei arata mai bine. Iti vei dori ca in centrul atentiei sa se afle chipul tau, iar fiecare detaliu al vestimentatiei si al machiajului sa fie usor de observat si apreciat.

Gaseste unghiul potrivit

Un model de videochat nu va sta la latop ca si cand ar sta in casa, sub patura, privind seriale si cu o punga de chipsuri aproape. Trebuie sa gasesti un unghi care sa te puna in evidenta, dar care sa iti permita sa scrii. Opteaza pentru tastatura si mouse fara fir pentru a te putea misca in voie.

Foloseste oglinzi

Oglinzile sunt uimitoare! Aseaza o oglinda in camera astfel incat sa iti poti verifica look-ul. Poti lasa oglinda la vedere, ori te poti folosi de ea doar pentru mici retusuri. Simpla prezenta a unei oglinzi in camera te va convinge ca fiecare femeie este frumoasa.

Tu detii controlul

Tot ceea ce se intampla in camera in care activezi ca model depinde de tine. Tu detii controlul si nimeni nu te poate face sa te simti incomod. De aceea exista si optiunea de videochat non-adult in studiourile profesionale. Orice model are dreptul de a alege ceea ce face in fata webcam-ului si nu te vei simti niciodata constransa sa faci ceva ce nu iti place.