Alege numele de model care sa te defineasca!

In videochat, daca iti doresti sa-ti pastrezi identitatea confidentiala, iti poti alege un nume pe care sa-l folosesti atunci cand te afli la studio. Bineinteles, trebuie sa tinem cont de cateva reguli atunci cand alegem numele de scena, cum s-ar spune. Este bine sa fie un nume condat, insa acestea sunt mai greu de retinut si nu au un impact atat de mare asupra membrilor.

Practic, numele ales va deveni brand-ul tau si in acest fel te vei promova. Este destul de greu sa-l schimbi daca l-ai folosit multa vreme, iar persoanele din online te asociaza cu acesta. Poti sa folosesti cu incredere un nume real, insa nu al tau. Opteaza pentru unul care sa-ti defineasca personalitatea, sa te caracterizeze si de ce nu, unul pe care ti-ar fi placut sa-l ai in realitate.

Muti dintre noi si-ar fi dorit un alt nume, iar in videochat ai sansa de a fi cine ti-ai fi dorit tu sa fii. Poti alege un username siferit, dar cel care se va afisa trebuie sa fie usor de retinut, sexy si atragaor. Un nume care inspira un sentiment, te atrage, chiar si din curiozitate, va fi tot timpul mai interesant. Cu cat este mai interesant, cu atat mai bine.

Daca numele ales nu este usor de retinut, va fi mai greu ca membrii de pe paltformele online sa te gaseasca, renuntand in acest fel la a te mai contacta. Un nume scris corect din punct de vedere ortografic este de asemenea recomandat. Cautarile trebuie sa fie cat mai simple, sa nu ingreuneze sansa de a fi promovata si usor de gasit in online.

Poti folosi o aplicatie pentru a gasi numele potrivit, asta daca nu ai deja  ceva in minet acre sa te reprezinte. Pune accent pe felul in care pornesti ca model online, deoarece acest lucru te va reprezentat intreaga perioada in care vei lucra in videochat.