Cum accepta studioul demisia ta?

 

Deseori intalnim gandirea ca daca renunti la videochat, nu mai ai ce sa faci cu viata ta. Total gresit! Studiourile sunt constiente ca in momentul in care te-ai angajat la ei, exista posibilitatea ca pe viitor sa iti schimbi prioritatile, iar ca la orice alt loc de munca, acestia vine in intampinarea nevoilor fiecarui model, astfel incat sa reuseasca sa indeplineasca dorintele tuturor. Momentul in care ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci si altceva sau pur si simplu varsta nu te mai avantajeaza, modelele isi pot continua viata normal, nu exista situatii in care trebuie sa te legi de un studio de teama de a nu da gres.

Fetele din videochat isi pot construi o cariera in paralel, videochatul fiind de cele mai multe ori job-ul ales tocmai datorita faptului ca veniturile generate de acest domeniu asigura fiecareia un stil de viata bun, in care isi pot asigura tot ce ai nevoie, fara sa mai aiba nevoie de ajutor. Plecarea dintr-o companiei este privita de cele mai multe ori ca un lcuru negativ, insa un studio profesionist va face intotdeauna diferenta dintre nevoile sale si ale unei angajate. Multe dintre modelele din videochat vin insotite de prejudecati, care de-a lungul timpului petrecut intr-un studio potrivit, reusesc sa le indeparteze, astfel incat isi contruiesc o cariera destul de lunga in videochat.

Prioritatile, obiectivele si doritele sunt lucrurile care contribuie la o cariera lunga in videochat, unele persoane isi doresc sa aiba propria casa, masina sau alte facilitati, iar acest lucru se reflecta in munca si castigurile pe care le inregistreaza. Exista fete care si-au dorit sa-si contruiasca o cariera de succes in domeniu, participa periodic la diverse concursuri, chiar si internationale unde reusesc sa reprezinte cu succes studioul din care fac parte, castigand chiar si premii importante.

Indiferent de situatia sau motivele care conduc la plecarea dintr-o firma, fiecare echipa profesionista trebuie sa adopte o pozitie buna, in care reusesc sa inteleaga situatia fiecarui angajat, iar un studio cu experienta va stii intotdeauna cum sa gestioneze astfel de situatii.  Nu trebuie sa privim studiourile cu prejudecati sau sa le punem o eticheta pentru ca este un loc de munca legal, unde drepturile iti sunt respectate, iar posibilitatea de a te angaja sau a demisiona fac parte din deciziile tale, nefiind afectate in vreun fel de managementul unui studio.