De ce majoritatea modelelelor de videochat apeleaza la interventii chirurgicale?

Traim intr-o societate obsedata de aspect, iar majoritatea femeilor care sunt ingrijorate de aspectul lor sunt pregatite sa se schimbe, pentru a isi reda stralucirea.
Modelele de videochat si nu numai, apeleaza la interventii chirurgicale nu pentru a ii impresiona pe ceilalti, ci pentru a isi impresiona propria persoana. Pentru multe femei este vorba despre marirea increderii in propria persoana.

De ce modelele de videochat recurg la o operatie cosmetica?

Exista o presiune din ce in ce mai mare pentru a arata tanara si frumoasa, in special pentru femei, care sunt in continuare mai predispuse sa fie judecate dupa aparente, in special la locul de munca. Mass-media este plina de programe de machiaj care stralucesc chirurgia cosmetica si celebritati care arata tot mai perceptibil. Subliminal si nu atat de subliminal, cultura noastra schimba modul in care oamenii simt ca ar trebui sa arate.

Modul in care mass-media descrie chirurgia cosmetica, sensibilizeaza oamenii care arata ridicol dupa o operatie, cei cu buze mari sau grase sau sanii de o marime nepotrivita, dar marea majoritate a celor care sufera o interventie chirurgicala apeleaza la modificari subtile, pentru cresterea stimei de sine.

Chiar daca multe persoane sunt de parere ca frumusetea este in ochii privitorului, realitatea este ca nu trebuie sa te simti groaznic cu tine insuti. Daca tu te placi, te place si restul lumii. Daca tu esti nefericita, atunci nu vei gasi niciodata pe cineva care sa te faca fericita.

Cele mai cautate servicii sunt cele de marire a sanilor, de marire a buzelor, operatii la nas sau interventii pentru imbunatatirea pungilor de sub ochi si pentru ridurile de expresie din zona maxilarului.

Daca cineva are capacitatea de a lua propriile decizii si dispune de bani pentru a ii cheltui pe injectii cu botox, marire de sani sau pentru intarzierea efectului imbatranirii, atunci nu are de ce sa nu o faca. Nu este un fenomen rau daca vrei sa iti imbunatatesti modul in care arati.

Modelele de videochat au castiguri substantiale, incat sa isi permita altfel de interventii. Niciodata nu exagereaza, apeland doar la serviciile de infrumusetare care sa le faca fericite. Femeile sunt mai fericite si mai de succes daca apeleaza la interventii chirurgicale atunci cand nu se simt bine in pielea lor, si nu este valabil doar pentru lumea videochat-ului.