Despre noi

 


Studio Videochat Bucuresti
 

Ce presupune Videochatul?

 

Cu totii stim ce inseamna videochatul, fiind constienti ca a ajuns sa fie una dintre cele mai bine platite industrii de pe piata muncii. Putem spune ca socializarea este cuvantul care defineste videochatul, deoarece acesta presupune interactiunea cu admiratori tai online, lucru pentru care primesti bani.
Nu este necesar sa ai experienta in domeniu, atata timp cat esti o persoana comunicativa, videochatul este doar o meserie din care poti castiga mai mult decat la un loc obisnuit de munca.

Fiecare model din cadrul studioului nostru beneficiaza la inceput de training-uri specializate pentru a intelege despre ce este vorba, iar mai apoi aceasta se ghideaza dupa propria motivatie si experienta acumulata.

 

In cadrul studioului nostru, poti beneficia de castiguri de la 0-5000 € lunar in functie de experienta si motivatia ta! Iti putem oferi:

 

Legalitate

Confidentialitate

Castiguri

Iti asiguram un job legal, respectand legislatia muncii, vei avea un contract de munca in care iti vor fi prezentate atributiile acestui post, precum si drepturile tale.

Iti respectam dorinta de a nu avea un profil public, daca asta iti doresti, prin folosirea altor nume in comunicarea cu clientii nostri, unde majoritatea sunt din afara tarii noastre.

Satisfactia financiara in cadrul studioului nostru se bazeaza in principal pe motivatia si dorinta ta de a lucra cu clientii nostri si de a-ti atrage cati mai multi admiratori.