Este videochatul un esec?

videochat-responsabilitate

Din pacate, aceasta meserie a stranit multe controverse de-a lungul timpului. Numarul celor care lucreaza in aceasta industrie este destul de mare, undeva la peste 100.000 de oamenii. Fiecare dintre cele care au pasit intr-un studio de videochat au o poveste sau un motiv pentru care au ales aceasta meserie. Unele in speranta ca vor avea o viata mai buna din punct de vedere financiar, alte persoane pentru ca si-au dorit sa devina cunoscute si sa aiba parte de un nivel de trai luxos, dar si multe alte motive care le-au determinat sa devina modele de videochat.

Povestea este diferita a fiecareia. In momentul in care asociezi videochatul cu esecul in cariera, fi sigura nu vei reusii sa obtii rezultate buna. In primul rand, videochatul nu este „nu am avut optiuni”, din contra, videochatul este cel care iti ofera cele mai multe optiuni. Multe persoane au inceput cu videochat, iar mai apoi si-au construit propriile vise cu ajutorul banilor castigati in acest domeniu sau si-au realizat obiectivele stabilite, iar acum urmeaza intrbarea: Este un esec sau o rampa de lansare?

Indiferent de natura acestei meserii, criticile vor exista intotdeauna. Societatea este creata in asa fel, dar cel mai important este ca tu sa te detasezi de aceste stereotipuri. Priveste-o ca pe o oportunitate nu ca pe o eticheta din partea celorlalti. Gandeste-te ca indiferent de domeniul, femeile au fost supuse mai tot timpul parerilor negative cu privire la alegerile lor in domeniul profesional, lucru cu care ne luptam de ceva vreme.

A fi un model de videochat cunoscut si bine platit este lucrul pe care multe dintre cele care pasesc in studiouri il viseaza, insa pentru asta, trebuie sa te simtii bine cu ceea ce faci, sa fii relaxata la munca si sa nu ai o atitudine negativa asupra deciziilor pe care le-ai luat. Daca ai reusit sau vei reusit sa-ti asumi responsabilitatea pentru deciziile luate, atunci vei fi cea mai buna in domeniul ales, indiferent ca vorbim de videochat sau nu.