Invata sa iti gestionezi corect banii castigati din videochat!

Asadar, ai devenit de curand model videochat si te simti complesita de sumele colosale care iti revin in urma fiecarui show? Este important sa incepi sa te informezi cu privire la gestionarea corecta a banilor tai, fiindca ai putea fi tentata sa ii risipesti. Incepe chiar acum sa iti stabilizezi o baza financiara si sa ai intotdeauna in vedere ca ceea ce castigi sa faca obiectul unei investitii, fie ea o investitie de infrumusetare si styling.

Cel mai bun moment pentru a incepe este acum

Este adevarat ca cel mai potrivit moment de a incepe o schimbare este chiar momentul de fata. Totusi, pentru a fi mai specifici, este bine sa incepi cu primele zile ale anului, fiindca startul este mai proaspat, si nu vei avea impresia ca „ai pierdut timpul”.

Incepe prin a cuantifica fiecare venit aditional provenit din videochat (cum ar fi bonusurile de performanta) si tine-l sub control prin intermediul unei aplicatii care iti va stoca atat contul, cat si sumele care iti revin in plus.

Ulterior, incepe sa economisesti cat de mult poti. Tinand cont de faptul ca studioul iti va asigura serviciile de infrumusetare si styling, nu iti va fi deloc greu! Pasul final? Acopera toate sumele datorate din perioada in care nu castigai atat de bine! Dobanzile cresc de la zi la zi, asa ca este mai bine sa rambursezi anticipat orice fel de imprumut.

Investeste-te in tine

Din videochat se castiga extrem de bine, si fiecare model este constient de acest adevar. De aceea, aveti sansa sa invatati si sa stapaniti o abilitate pe care oamenii sunt dispusi sa o plateasca. Aceste abilitati va vor permite sa construiti un venit pasiv care sa va suplimenteze economiile. Cum? Poate ca anii de videochat v-au insuflat pasiunea pentru make-up si puteti urma un curs de specialitate pentru ca mai apoi sa lucrati in weekend strict din pasiune. Va place ideea?

Crearea fluxurilor de venituri pasive

Un flux pasiv de venit este modul in care veti face bani in plus si veti castiga peste salariul de baza pe care il primesti din partea studioului. Poate parea un efort in plus, dar nu trebuie sa fie. Incepeti prin a evalua abilitatile pe care le puteti comercializa.

Ai putea chiar sa infiintezi un magazin si sa incepi sa vinzi servicii sau produse digitale, daca asta e pasiunea ta. Veti castiga bani care sa vina in completarea venitului vostru anual.

Cele mai bogate modele stiu acest lucru si au mai multe actiuni in corporatii private sau publice. Incepeti chiar cum sa aflati tot ce puteti despre instrumentele de investitii. Veti avea nevoie de o experienta foarte buna in capitalul de risc, fondurile de capital privat, actiunile si multe altele.

Este nevoie de timp pentru a va crea o maniera proprie de economisire, fie ea rudimentara, fie prin instrumente de investitii, insa rezultatul va fi unul pozitiv. Desi videochat-ul este, fara doar si poate, un domeniu in continua expansiune, extrem de profitabil si deschis, este bine sa invatati sa economisiti fiecare suma castigata, pentru a pune bazele unui business de viitor.