Lasa-i sa vorbeasca

Indiferent de locul de munca pe care il ai, de hainele pe care le porti, de modul in care vorbesti si te comporti lumea o sa te judece si o sa te critice. De cele mai multe orice cuvintele jignitoare sau critice vin tocmai din dorinta celorlalti de a fi ca tine sau din neputinta lor de a avea viata pe care tu o ai.

Domeniul de videochat este unul privit cu ochi crtici de societate deoarece multi oameni nu cunosc ce impune cu adevarat a fi model de videochat.

Femeile care lucreaza in acest domeniu sunt femei puternice, care se iubesc foarte mult si sunt mandre de modul in care arata si modul in care vorbesc, sunt femei senzuale si pline de patos, lucru care poate sa ii sperie pe cei din jur sau le produca sentimente de invidie. Ce nu stiu ei este ca a fi model de videochat presupune multa munca si mult efort.

Pe oameni mereu o sa ii sperie lucrurile marete deoarece se simt coplesiti de ele, de aceea mereu o sa incerce sa detroneze orice lucru pentru a putea ajunge la nivelul acceptat de ei. Astfel ca, a te lasa ghidat de o lume plina de stereotipuri si de oameni invidiosi inseamna a pierde lupta cu viata, a te inchide in lumea lor mica si stearsa.

Doua lucruri pe care modelele de videochat le invata prin multa munca

A fi model de videochat inseamna sa inveti prima data sa te accepti asa cum esti, iar pentru o femeie niciodata nu este de ajuns, niciodata nu e prea frumoasa sau prea draguta. A te accepta asa cum esti si a te iubi inseamna a lucra mult cu tine, a lucra mult la psihicul tau deoarece si modelele de videochat au imperfectiuni numai ca ele au aflat cum sa iubeasca acele imperfectiuni si cum sa le puna in valoare.

In momentul in care iti iubesti pana si cele mai mari defecte o sa poti sa cuceresti lumea.

Ce mai invata un model de videochat este cum sa fie stapana pe ea. Modelele de videochat sunt femei puternice, femei care domina orice situatie si stiu cum sa se impuna cu atat de mult sarm si atat de multa senzualitate incat pot sa obtina tot ceea ce isi doresc, dar pentru a ajunge la aceasta performanta este nevoie de multa munca.