Modalitati dovedite de a va antrena creierul pentru succes

Cu totii ne dorim succesul, insa suntem constienti de faptul ca totul pleaca de la creier? Este extrem de important sa ne antrenam acest organ in mod constant, iar modelele de videochat cunosc important aunei minti antrenate, mereu gata sa absoarba noi informatii pentru a putea porni subiecte de discutie interesante si profunde.

Daca si voi va doriti succesul in cariera de model online, iata trei modalitati sustinute de cercetare de a va antrena creierul:

  1. Folositi a treia persoana in vorbire

Conform unui studiu din 2017 realizat de Universitatea de Stat din Michigan, trecerea la vorbirea de sine a tertei persoane ii ajuta pe oameni sa-si controleze emotiile, fara a fi nevoie de eforturi suplimentare.

Cercetatorii suspecteaza ca atunci cand oamenii se refera la ei insisi la persoana a treia, se gandesc la ei intr-un mod similar ca cei din jur si astfel creeaza o distanta psihologica fata de experientele lor, ceea ce ii ajuta sa isi regleze emotiile.

  1. Puneti intrebari, nu va fie teama

Oamenii care se intreaba daca vor indeplini o sarcina, in general, o indeplinesc mai bine decat cei care isi spun ca vor acest lucru. Intr-un studiu din 2010 realizat de Universitatea din Illinois, cercetatorii au solicitat doua grupuri sa scrie fie afirmatia „Voi face”, fie intrebarea  „Voi reusi?” si apoi sa indeplineasca o sarcina.

Grupul care a scris „Voi reusi?” a evoluat mai bine. Cercetatorii considera ca atunci cand oamenii isi pun o intrebare, sunt mai apti sa -si construiasca propria motivatie.

  1. Stiti ca puteti face mai bine

Intr-un studiu expansiv realizat in anul 2016 si publicat in Frontiers in Psychology , peste 44.000 de oameni au testat diferite tipuri de auto-discutie. Cercetatorii au remarcat ca cei care si-au spus „ma pot descurca mai bine data viitoare” s-au comportat mai bine la fiecare sarcina.

Acum ca stiti cum sa va antrenati creierul in mod corespunzator, invatati apoi sa identificati, sa provocati si sa inlocuiti gandurile distorsionate, astfel incat sa va atingeti obiectivele setate si sa atingeti succesul la care ravniti. Din fericire, in domeniul videochatului, orice model poate atinge culmile carierei sale profesionale daca are incredere si isi seteaza corect obiectivele.