Modelele de videochat sunt femei bogate, singure si fericite

Viata fara partener a fost si este considerata o viata imperfecta. Din fericire, aceasta perceptie se schimba, deoarece tot mai multe femei imbratiseaza aceasta alegere a vietii. Modelelor de videochat de peste 30 ani le place sa isi traiasca viata in compania pasiunilor si grupurilor de prieteni, fara a arata vreun regret cu privire la viata personala. Oare compenseaza aceasta singuratate prin veniturile care le fac bogate?

Casatoria nu este un impediment in fata unei cariere in videochat. Totusi, daca accepti sa construiesti o relatie serioasa cu un partener incompatibil, planurile tale s-ar putea sa esueze.

In viata personala, exista numeroasa momente care ne fac sa ne gandim de doua ori inainte de a accepta pe cineva ca partener de viata. Femeile adora senzatia ca sunt sortite unui singur barbat, insa testul acceptarii carierei celuilalt este unul definitoriu pentru relatia de cuplu. Viata profesionala devine un nou foc plin de intensitate. Din acel moment, veti incepe sa va urmariti pasiunea, fie in videochat, fie in cu totul alt domeniu.

Normele societatii sunt (si) pentru tine?

Conform intelepciunii conventionale, aproape toate femeile vor sa se casatoreasca. In plus, studiile au aratat ca persoanele care se casatoresc devin mai fericite, mai sanatoase, mai conectate la alte persoane, iar viata lor se imbunatateste si in alte moduri. Totusi, aceste date nu sugereaza ca si tu ar trebui sa urmezi aceasta cutuma. Casatoria este un pas important, insa existenta ta nu inseamna doar viata personala, ci si viata profesionala.

Casatorita = mai fericita?

Cele mai bune studii urmaresc oamenii pe parcursul vietii lor adulte pentru a vedea daca persoanele care se casatoresc devin mai fericite sau mai multumite de viata lor sau de relatiile lor decat atunci cand erau singure. O analiza a 18 studii a constatat ca, cel mai adesea, raspunsul a fost nu. Asadar, nu esti singurul model de videochat care pur si simplu nu simte nevoia sa isi imparta viata cu un barbat. Esti tanara, inca mai ai de asteptat!

Casatoria nu pare sa le faca pe femei mai sanatoase decat s-ar crede. Intr-un studiu realizat intr-un interval de 16 ani, peste 11.000 de femei au fost intrebate in fiecare an despre starea lor generala de sanatate si bolile lor. Persoanele care s-au casatorit nu au raportat mai putine boli decat atunci cand erau celibatare. Ele au experimentat o stare de sanatate generala mai slaba atunci cand s-au casatorit pentru prima data, iar in timpul casatoriilor lor, sanatatea lor s-a degradat un pic mai mult.