Nu generati multe jetoane? Examinati aceste sfaturi

In ciuda faptului ca sunteti protagoniste, ar trebui sa stiti ca succesul unui spectacol consta in multe alte lucruri in afara de aspectul fizic: echipa, mediu, decorare, etc. De aceea va aducem cateva sfaturi pentru a reusi in spectacolele si pentru a genera mai multe jetoane.

  • Echipamentul tehnic

In ceea ce priveste computerul, orice model modern va va servi. Trebuie sa aveti cel putin 2 GB RAM pentru a va asigura o procesare buna a imaginilor. Pe de alta parte, o camera web buna garanteaza o imagine clara care va genera multe jetoane. Si, impreuna cu aparatul foto, calitatea imaginii va depinde si de conexiunea la internet si de viteza de transmitere. De aceea este vital sa colaborati cu un studio, deoarece echipa IT se poate ocupa de toate aceste aspect.

  • Locatie

Locul de transmite ar trebui sa fie confortabil si placut pentru voi, dar si pentru urmaritori. Ganditi-va la camera de videochat ca la o camera a voastra, in care traiti. Cum v-ati dori sa arate? Cum v-ar putea descrie personalitatea?  Incercati sa transmiteti dintr-un loc linistit si privat pentru a consolida un sentiment de incredere si intimitate.

  • Decor

Decorul joaca un rol fundamental. Ar trebui sa genereze un mediu relaxat, dar atractiv, pentru a atrage atentia vizitatorilor. Folositi mobilier cu tesaturi intunecate si imprimeuri moi care contrasteaza cu figura voastra  si nu incarcati peretii cu afise sau fotografii care pot distrage observatorul.

Pe de alta parte, este necesara o iluminare adecvata, astfel incat imaginea sa fie limpede. Avand o singura sursa de lumina va genera umbre care vor avea un efect incetosat, inestetic pentru a transmite imaginea, deci este mai bine sa aveti trei becuri diferite, eliminand astfel zonele intunecate.

  • Atmosfera

Si in sfarsit, un instrument esential este muzica. Utilizati-o pentru a reduce monotonia, pentru a trezi interesul si genera diferite stari. Pregatiti-va o lista de piese favorite pentru spectacole publice si una relaxanta pentru spectacole private.

Urmarea acestor sfaturi alaturi de o atitudine energica si plina de viata este ceea ce in cele din urma va va face un model excelent si o vedeta in fata camerei.