Nu reusesti sa treci peste controversele create de domeniul videochatului?

Prima sarcina atunci cand doriti sa treceti peste controverse si vibe-ul neagtiv pe care vi-l insufla cei din jur este de a determina daca exista o problema. Uneori, cand identificati acest punct, puteti ajunge la concluzia ca intr-adevar nu exista o problema, ci doar o neintelegere.

Daca este asa, bine. Daca in schimb constatati ca exista intr-adevar o problema, trebuie sa identificati exact despre ce este vorba. Cat de sistematic cineva cantareste argumentele pro si contra  ale unei probleme si cat de clar poate fi definita si precizata de catre persoana in cauza, este de asemenea o indicatie a inteligentei foarte dezvoltate.

Modelele videochat sunt femei inteligente si independente care actioneaza rational si nu se lasa induplecate de barfele celor care le doresc insuccesul.

Odata ce ati determinat problema, analizati-o examinand-o dintr-o varietate de perspective. Este rezolvabil? Este real sau perceput? Puteti sa o rezolvati singura sau aveti nevoie de ajutor?

Uneori, uitandu-te la ea din mai multe unghiuri, poti veni imediat cu o rezolvare. De asemenea, puteti dezvalui un punct de vedere partinitor sau ingust, care trebuie extins.

Ca model videochat, este nevoie sa fii rationala, sa nu actionezi impulsiv, deoarece imaginea ta ar putea ramane patata. In schimb, fa act de intelepciune, ia lucrurile cu calm si identifica potentiala sursa generatoare a problemei cu care te confrunti.

De ce vorbeste lumea pe la colturi? De ce te barfesc oamenii aparent apropiati tie?

Problemele pot fi rezolvate in mai multe moduri. Ganditi o lista de mai multe solutii posibile. Exprimati tot ce vine in minte si apoi restrangeti lista la cele mai bune posibilitati.

Avand mai multe optiuni viabile duce la obtinerea celor mai bune rezultate. Videochatul este un domeniu complex, iar concurenta modelelor videochat este acerba.

De aceea, este vital sa vii cu solutii care sa poata rezolva problemele in scurt timp, indiferent ca vorbim despre un caz major sau mici controverse. Atat timp cat iti afecteaza productivitatea, ele trebuie eliminate.

Situatii diferite necesita solutii diferite. Treceti prin lista de solutii posibile acele strategii care v-ar putea ajuta sa treceti peste o situatie stanjenitoare sau una care sa va puna intr-o lumina negativa, precum barfele sau controversele.