Patru metode zilnice de ingrijire a pielii

Stii deja cand vei avea o zi groaznica inainte sa inceapa. De obicei, incepe dimineata – poate ca ati observat o surpriza pe barbie (desigur) sau ati parasit apartamentul fara cheile necesare pentru birou. Dar daca puteti incorpora obiceiuri bune in rutina de dimineata, s-ar putea sa opriti acea zi proasta inainte de a incepe. S-ar putea sa va intoarceti dupa chei, dar pielea dvs. sa arate proaspata si stralucitoare, indiferent de ce se intampla peste noapte.

Aici aveti 4 moduri de a va incepe ziua intr-o nota ridicata.

Efectuati un antrenament. Poate va ganditi sa mergeti la metrou intr-un ritm cardio sau sa faceti o sesiune de jogging la prima ora. In orice caz, o sesiune de antrenament dimineata este benefica pentru pielea voastra. Asta pentru ca exercitiile aerobice bazate pe folosirea unui echipament de fitness, cum ar fi o bicicleta eliptica sau un stepper, cresc fluxul de sange catre piele, care se bucura de o alimentatie echilibrata de nutrienti si oxigen. Nu exista nimic asemanator aspectului pielii de dupa antrenament.

Beti cei doi litri de apa. Nu trece o zi fara sa auziti cum un model isi incepe ziua cu apa fierbinte inmuiata cu lamaie. Suna idilic si probabil ca este. Dar, daca sunteti genul de persoana care poate gasi abia doua sosete potrivite dimineata, s-ar putea ca apa sa va ofere un plus de energie. Beti doar putina apa. Va hidrateaza pielea, va face sa va simtiti mai energizata si poate ajuta chiar si la pierderea in greutate. Dezavantaj: Nu exista niciunul.

Nu schimbati orele de somn. Peste noapte este singura data in care pielea nu este ocupata, luptand cu agresori constanti de mediu cum ar fi lumina UV si poluanti. Deci, celulele dvs. sunt programate sa profite si sa se repare. Ceea ce inseamna ca, daca pierdeti somnul, va pierdeti si aceste beneficii. Cand vine vorba de piele, ar trebui sa spuneti … „mai bine dorm pentru a arata bine de dimineata” nu-i asa?

Identificati cea mai mare problema a pielii voastre. Nu numai ca accelereaza procesul de vindecare atunci cand stiti care este problema, dar puteti prioritiza mai bine produsele si formulele pe care le utilizati. Pentru ca, daca utilizati produse gresite, ati putea provoca roseata, iritatie cronica si chiar arsuri. Ganditi-va la lipsa de informare ca la un auto-sabotaj a pielii. Gasirea tipurilor si a nevoilor dvs. in materie de produse pentru piele inseamna ca sunteti mai bine pregatita pentru a le imbunatati – si conduce la o piele mai stralucitoare si mai buna pe termen lung.