Profhilo – noul Botox in randul modelelor videochat

Videochatul este populat de modele tinere, atragatoare, care, insa, depun eforturi serioase pentru a se mentine pe linia de plutire in randul concurentei. Botoxul ingheata ridurile, in timp ce substantele de umplere le vor netezi. Dar ce se intampla cu Profhilo? Profhilo este un gel, nu o substanta de umplere, care ne-ar putea reface si intineri pielea in forma sa naturala si mai tanara. Noul aliat anti imbatranire, Profhilo, a fost utilizat in premiera in Romania, iar modelele studiourilor de videochat romanesti ii sunt fidele acestui miraculos truc de frumusete!

Ce este Profhilo?
Profhilo este un preparat injectabil care combina doua tipuri de acid hialuronic pentru intinerirea pielii. Este atat preventiva cat si corectiva in combaterea semnelor de imbatranire. Acest nu numai ca hidrateaza pielea din interior, o scapa de orice cute, dar, de asemenea, creste productia de colagen si elastina si, de fapt, remodeleaza pielea pentru a o face mai ferma. Este chiar impresionant.

Cine ar trebui sa apeleze la Profhilo?
Varsta optima pentru un astfel de job ar trebui sa fie in jurul a 20 – 30 de ani. In tot acest timp, orice model videochat va incepe sa resimta orele petrecute pe timpul noptii in fata ecranului, motiv pentru care va apela, in final, la astfel de tratamente. In principiu, Profhilo este recomandat modelelor videochat de peste 25 de ani, care isi doresc sa previna sau sa trateze primele semne ale imbatranirii, sau de cele care au nevoie de o doza buna de hidratare.

Cum difera de umpluturile dermice?
Este foarte diferit de umplutura. Suplimentele dermice sunt folosite pentru a crea volum si pentru a schimba structura fetei, in timp ce Profhilo se integreaza cu pielea pentru a-si valorifica propria capacitate de a stimula producerea de colagen si elastina. Nu se adauga niciun volum in zonele tratate. Functioneaza stralucit daca ai avut umpluturi, dar tot vrei sa ai o textura si o stralucire mai buna. Si nimeni nu va sti vreodata ca ai fi avut-o!

Poti sa beneficiezi de un tratament Profhilo in acelasi timp cu Botox?
Puteti avea un tratament cu Botox in acelasi timp cu injectiile Profhilor, dar nu este recomandat sa aveti tratamentul cu alte substante de umplere in aceeasi zona de injectii.

Cat de repede vedeti rezultatele?
In aproximativ 24 de ore.

De cate tratamente aveti nevoie?
Ati putea avea una, dar doua sesiuni de tratament cu un interval de o luna intre ele vor oferi cele mai bune rezultate. Pentru a mentine rezultatele, veti avea nevoie de tratamente de intretinere completa la intervale de sase luni.

Cat dureaza tratamentul?
Sunt cinci injectii pentru fiecare parte a fetei, deci este remarcabil de rapida si nu exista vanatai sau intreruperi.

Poate Profhilo sa fie folosit pe alte parti ale corpului?
Da – pe gat, decolteu si maini pentru a restabili elasticitatea pielii si a creste fermitatea acesteia.

Este Profhilo o varianta sigura?
Da. Profhilo este un acid hialuronic 100%, astfel incat nu contine substante chimice adaugate, ceea ce il face foarte biocompatibil (adica poate coexista cu tesutul viu fara sa provoace nici un rau).

Cat costa?
Aproximativ 2000 Ron / tratament.

Esti model videochat sau aspiri la un astfel de job in viitorul apropiat? Atunci fii la curent cu ultimele tendinte de ingrijire! Profhilo este cea mai hot aparitie din Romania, pe care modelele videochat cu state vechi in istoricul cabinetelor de intretinere o utilizeaza de fiecare daca cand sesizeaza o senzatie de disconfort la nivelul pielii. Nu v-ati intrebat niciodata cum de arata atat de bine?