Sfaturile modelele de videochat in privinta relatiilor cu partenerul

Modelele de videochat sunt femei foarte frumoase care atrag toate privirile din jur, iar barbatii roiesc in jurul lor. Prin prisma meserie pe care o practica, modelele au avut de-a face cu nenumarate tipologii de barbati si au prins destul de multa experienta cu privire la relatii si al modul in care acestea se dezvolta in timp.

Trainerii le-au ajutat foarte mult in privinta modului de modelare al unei relatii cu o persoana de sex opus pentru a nu se dezvolta o relatie critica, toxica, iar multe dintre sfaturile primite au fost puse in practica de catre modele si in viata personala, intima cu partenerul.

Cu totii ne dorim relatii de succes, infloritoare, cu toate acestea deseori comitem „greseli critice in relatie” care ne duc in directia opusa! Modelele de videochat doresc sa va ofere cateva sfaturi prin care puteti sa evitati sa va transformati relatia intr-una critica.

Iata 3 greseli de relatie critica de evitat cu orice pret:

  1. Prea dependent: cand intalniti pentru prima data pe cineva, este absolut normal sa vreti sa petreceti mult timp impreuna, insa, dupa un timp, in loc sa va apropiati ca si cuplu, prea mult timp impreuna poate face ca unul, sau amandoi, sa va simtiti inabusiti, sufocati si prinsi.

✔ Solutie: Luati lucrurile incet si lasati relatia sa se desfasoare pe masura ce va cunoasteti mai bine. Continuati-va viata in mod normal si acordati spatiu reciproc. Nu neglijati viata de munca, alte relatii sau propria sanatate fizica si emotionala.

  1. Transportul bagajelor emotionale: de multe ori credem ca o noua relatie o sa vindece durerile si ranile lasate de relatiile trecute, asa ca ne descarcam pe partenerul neasteptat, sperand ca toate vor fi rezolvate si sterse. Dimpotriva, serveste, din pacate, ca steag rosu si / sau stingere.

✔ Solutie: abordati cat mai mult posibil problemele din trecut inainte de a intra intr-o noua relatie (prin consiliere, reflectie de sine, cautare sufleteasca etc.). Desigur, nu este usor; Cu toate acestea, pentru a incepe cu adevarat din nou, trebuie sa intrati intr-o relatie noua cu cat mai putin bagaj emotional atarnat deasupra capului. Inceperea unei noi relatii ca adult matur si bine ajustat este esentiala pentru orice relatie.

  1. Asteptari nerealiste: Nu ar fi grozav daca relatiile noastre de dragoste s-ar putea derula asa cum se intampla in filme? Din pacate, fericirea filmului de la Hollywood nu este filmul vietii reale. Multi dintre noi credem ca, daca exista suficienta atractie initiala si interese comune, nimic nu mai conteaza – un alt mit de film!

✔ Solutie: Intelegeti ca relatiile necesita o munca grea. Desi initial chimia si atractia sunt foarte importante, ceea ce urmeaza este cu atat mai mult. Comunicarea, respectul reciproc, angajamentul si maturitatea sunt ingr

Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *